Vonzó ötletek öntapadós tapéták használatához

Tapéta blogunk, segédlet!

Vonzó Ötletek

Hogyan dekoráljunk és javítsunk öntapadós fóliával? A divat követői számára Divatos dekoráció wildlife strukturált fóliával A jó barátnők körében mindig a legújabb divatirányzat a legfontosabb téma. Ilyenkor már csak a megfelelő környezet hiányzik.- A változatosság kedvéért ezúttal öltöztessük új ruhába bútorainkat. Az általunk ajánlott wildlife öntapadós fóliával a legkülönlegesebb ötletet is megvalósíthatja. Csak engedje szabadjára alkotóerejét és csodálkozzon. A megvalósítás szinte percek kérdése és pillanatok alatt új színben jelenik meg az egész szoba.

Hangadó

Feltűnő hatás a fémhatású fóliával Nem is lenne rossz egy kicsit több dinamikát vinni az otthonukba. A fémhatású fólia gyorsan sajátos hangulatot kölcsönöz a lakásnak, amelyben nem csak zenélni jó. A fólia felragasztása nem igényel különösebb szakértelmet. A polcok és a hangfalak pillanatok alatt újjá varázsolhatók. Az eredmény: egészen rendkívüli hatások és egyedi bútorok. Mindenkinek ajánljuk, aki keresi az egyéni igényeinek megvalósításához szükséges eszközöket.

Gyerekzsúrok sztárja

Gyermek dekorációs fólia Még nincs megfelelő ötletünk a gyerek következő születésnapi zsúrjára? Az általunk kínált öntapadós fóliák biztos sikert jelentenek. Különösen igaz ez azokra a nagyszerű gyermek, ifjúsági dekorációs fóliákra, amelyekkel igazi öröm a lakás díszítése. A sokféle felhasználási lehetőség egyszerű kivitelezéssel párosul. Kiválóan alkalmas a gyermekszoba megszépítésére. A kicsiknek ezután nem kell kétszer mondani, “gyerünk a fóliára”.

Ízlésesebben

Újítsuk fel konyhabútorainkat fa- és műanyaghatású fóliával! Itt az ideje, hogy egy kicsit fűszeresebb hangulatot teremtsünk a konyhában.- Az általunk kínált öntapadós fóliák, így pl.: a fa-, márvány- és fémhatású kombináció, az ínyencek számára is megoldást kínál. Csak válasszuk ki a sokféle mintázat egyikét, és már kezdődhet is a munka. A hatás meghökkentő: a régi munkalapok, előlapok, sőt akár a hűtőszekrény is mintha új lenne.

Hangulatosabb

Az uni és az effekt típusú fóliák hangsúlyt kölcsönöznek a régi bútoroknak. Elég volt a hétköznapi szürkeségből. Az általunk kínált öntapadós fóliákkal, így pl. tükör hatású vagy az uni típusú fóliával bárki villámgyorsan fel tudja újítani régi szekrényeit, és a többi színt tud vinni a lakásába. Nem csoda, ha ezek után a telefonálás is öröm és akár tovább is tart a kelleténél.

Hatásos árnyékolás

Védelem a belátás és a napsugarak ellen átlátszó fóliával.

Szigorúan titkos

Védelem a belátás ellen díszítő áttetsző fóliával. Az életben vannak olyan helyzetek, amikor nem akarjuk, hogy mások is lássanak minket. Az általunk kínált áttetsző fóliák biztos védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek ellen. Akár a színes vagy az áttetsző nyomásos fóliáról van szó, mindegyik egyszerűen felragasztható az üveg-, vagy tükörfelületekre és biztos védelmet nyújtanak sok-sok zavartalan órára.

Frissítően más

Az áttetsző fólia a fürdőszoba ideális díszítőeleme. Az élményfürdőzés manapság a fürdőszobában kezdődik. Már egészen egyszerű eszközökkel kellemes hangulatú oázissá varázsolhatjuk a legegyszerűbb helységet is. Az általunk kínált áttetsző fóliák igazi szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A zuhanyzófülkét néhány egyszerű kézmozdulattal korszerű belátásvédővel szerelhetjük fel. Az új tükörszegély pedig vidám arcot kölcsönöz az egyszerű tükröknek is. Kezdje Ön is jókedvűen a napot!

Védelem a meleg ellen

Napfényvédő és árnyékoló fóliák a meleg és a vakító sugarak ellen. Gyönyörű idő van, mindenki boldog, hogy ezer ágra süt a nap. Van ennél szebb dolog? Az egyetlen gond csak az, hogy a fény néha vakítóan erős és kellemetlenül felmelegíti a helységeket. Ez könnyen megakadályozható az ultraviola sugárzás ellen védelmet nyújtó fóliákkal. Például az általunk kínált napfényvédő fóliákkal, amelyek a napsugárzást egyszerűen visszatükrözik, és ezzel lényegesen csökkentik a meleg beáramlását. Ha valaki csak az erős fénybehatást akarja csökkenteni, erre ideális megoldást jelentenek az általunk kínált árnyékoló fóliák. Nem csak teraszajtón, vagy ablakon alkalmazhatók!

Világos és biztonságos

Biztonság a szilánkos töréssel szemben. A hagyomány szerint a törött üvegcserepek szerencsét hoznak. Ez igaz, de azért bosszúságot is, például akkor, ha focilabda nem a kapuban, hanem az ablakunkban tör ki. Az általunk kínált biztonsági fóliával elkerülhető a legnagyobb bosszúság. Üvegtörés estén összetartja szilánkot és ezzel drótozott üveg-hatást ér el. A fóliával akár az át- és betörés is megakadályozható. A biztonsági fólia megfelelő védelmet nyújt a pinceablakok és más veszélyeztetett üvegfelületek számára.

2024 © Tapéta Center Csoport - Hajlék-2000 Kft.